Xeon Phi (KNC) Workshop

A NIIF Xeon Phi (Knights Corner) workshopot hirdet az Intel és a HPE szponzorálásával. A workshopot a Bayncore tapasztalt HPC Technologies oktatói tartják.

Ez egy kiváló lehetőség, hogy az érdeklődők megismerhessék a Xeon Phi-k HPC környezetben történő programozásának technikáját és eszközeit, illetve a résztvevők számára lehetőséget biztosítunk mindezek kipróbálására a workshop ideje alatt.

Lehetőség szerint mindenki hozzon magával notebookot rajta a kedvenc SSH kliensével és egy előre generált private/public kulcspárral, ha még nincs accountja a szervereinken. A 8:30 előtt érkezőknek kollégáink szívesen segítenek generálni és telepíteni a kulcsokat a helyszínen.

Ez a rendezvény egyedülálló a maga nemében a régióban. Használj fel kevesebb processzor időt a NIIF HPC-en Xeon Phi-k segítségével, csupán egyszerű eszközök és programozási trükkök alkalmazásával. Szerezz tapasztalatot az egyik legfelkapottabb technológiák egyikében és válj szakértővé a tudományos számítások Phi-k segítségével történő gyorsításában..

Az esemény teljesen ingyenes, hála szponzorainknak!

Részletek és regisztráció:

http://conference.niif.hu/e/xeonphiworkshop

Találkozunk ott!

Next Post